jak ustawic czujnik tps w k1 750

Wszystko na temat GSX-R 750.
Regulamin forum
Zapoznaj się i przekaż uwagi odnośnie
Nowe forum GSXR.PL!
czeler999
Posty: 190
Rejestracja: 19 paź 2013, o 20:15
Motocykl: suzuki gsxr 750 k1
Wymarzony motocykl: tylko suzuki
Imię: mateusz
Skąd: T B U
Lokalizacja: TBU Woj Świetokrzyskie

jak ustawic czujnik tps w k1 750

Nieprzeczytany post autor: czeler999 » 19 kwie 2014, o 07:43

witam :P wczoraj zaswiecila mi sie kontrolka FI i nie moglem spac jak wstalem to pokitowalem do mojego sprzetu i okazalo sie ze _C00 i wyszytalem ze to trzeba ustawic ten czujnik TPS czy ktos mi opisze jak to mam zrobic , ustawilem sie dzisiaj z dupeczka na jazde a tu maszyna błąd pokazuje , bardzo prosze o pomoc

Suzukibulika
Posty: 348
Rejestracja: 21 lut 2014, o 20:56
Motocykl: GSX-R 1000 K1
Imię: Adam
Skąd: Kochanowice
Kontakt:

Re: jak ustawic czujnik tps w k1 750

Nieprzeczytany post autor: Suzukibulika » 19 kwie 2014, o 08:42


czeler999
Posty: 190
Rejestracja: 19 paź 2013, o 20:15
Motocykl: suzuki gsxr 750 k1
Wymarzony motocykl: tylko suzuki
Imię: mateusz
Skąd: T B U
Lokalizacja: TBU Woj Świetokrzyskie

Re: jak ustawic czujnik tps w k1 750

Nieprzeczytany post autor: czeler999 » 19 kwie 2014, o 09:24

wielkie dzieki stary :D

UFoGix
Nowy
Nowy
Posty: 2
Rejestracja: 18 maja 2018, o 01:15
Motocykl: Gsxr 750 k1
Wymarzony motocykl: Gsxr k8
Imię: Marcin
Skąd: Warszawa

Re: jak ustawic czujnik tps w k1 750

Nieprzeczytany post autor: UFoGix » 6 cze 2018, o 15:14

Link do ustawiania nie działa , ma ktoś może jeszcze instrukcje jak to ogarnąć?

Dziadi
Posty: 342
Rejestracja: 23 sie 2013, o 17:03
Motocykl: GSX-R 600 SRAD
Wymarzony motocykl: GSX-R 1000 200km :)
Imię: Bartek
Skąd: Dąbrowa Górnicza
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza

Re: jak ustawic czujnik tps w k1 750

Nieprzeczytany post autor: Dziadi » 6 cze 2018, o 20:01


ODPOWIEDZ