Jak zmienic obroty na biegu jalowym

Wszystko na temat GSX-R 1000.
Regulamin forum
Zapoznaj się i przekaż uwagi odnośnie
Nowe forum GSXR.PL!
Awatar użytkownika
michal96
Posty: 321
Rejestracja: 20 mar 2017, o 15:34
Motocykl: gsxr 1000 k3
Wymarzony motocykl: nwm
Imię: michal
Skąd: Lipsko

Jak zmienic obroty na biegu jalowym

Nieprzeczytany post autor: michal96 » 5 maja 2018, o 17:23

Siemka,wytlumaczy mi ktos jak zmienic obroty? Jest 1500obr/min i troche strzela to chyba za duze. W k2 mialem pokretelko pod bakiem, teraz chce w k3 1000 zmniejszyc i nw jak :) dacie jakies zdjecie gdzie to zmienic i ile bd optymalnie wydaje mi sie ze 1200 będzie ok ale nie jestem pewny? Z gory dzieki:D

Awatar użytkownika
michal96
Posty: 321
Rejestracja: 20 mar 2017, o 15:34
Motocykl: gsxr 1000 k3
Wymarzony motocykl: nwm
Imię: michal
Skąd: Lipsko

Re: Jak zmienic obroty na biegu jalowym

Nieprzeczytany post autor: michal96 » 6 maja 2018, o 15:08

Nikt nie pomoze?

Awatar użytkownika
cind12
Posty: 95
Rejestracja: 27 lis 2016, o 11:46
Motocykl: GSXR 1000
Imię: Michal
Skąd: Rzeszów
Lokalizacja: Rzeszów

Re: Jak zmienic obroty na biegu jalowym

Nieprzeczytany post autor: cind12 » 6 maja 2018, o 16:48

Ja mam ponad 1600 i jest ok, w serwisowke zajrzyj, tam wszystko opisane jest.

Awatar użytkownika
darecki299
Nowy
Nowy
Posty: 40
Rejestracja: 31 mar 2018, o 13:05
Motocykl: Gsxr K7
Imię: Dariusz
Skąd: Jedwabne

Re: Jak zmienic obroty na biegu jalowym

Nieprzeczytany post autor: darecki299 » 24 maja 2018, o 17:13

Zerknij jak chodzi cięgno przy gaźniku masz 4 grdziele na każdy cylinder wszystk obrazem połączone
Szujaj tej strony gdzie jest linka od gazu tam powinna być śrubka powinna ale. Nie koniecznie wstaw fotki to cie na kieruje.

Awatar użytkownika
lodzia74
Posty: 222
Rejestracja: 17 gru 2010, o 17:59
Motocykl: GSXR 1000 L0
Imię: Waldek
Skąd: WLKP

Re: Jak zmienic obroty na biegu jalowym

Nieprzeczytany post autor: lodzia74 » 24 maja 2018, o 19:30

Podnieś zbiornik. Po lewej stronie przy wtryskach jest taka śrubka, którą możesz złapać palcami i ustawić obroty. Będzie ją widać.
"Tutaj chodzi o pasję, tutaj chodzi o siłę, tutaj chodzi o moc ..."

Nawal
Posty: 271
Rejestracja: 9 sty 2018, o 16:35
Motocykl: K3 1000
Wymarzony motocykl: L1 1000
Imię: Andrzej
Skąd: Z nienacka

Re: Jak zmienic obroty na biegu jalowym

Nieprzeczytany post autor: Nawal » 24 maja 2018, o 20:50

darecki299 pisze:Zerknij jak chodzi cięgno przy gaźniku masz 4 grdziele na każdy cylinder wszystk obrazem połączone
Szujaj tej strony gdzie jest linka od gazu tam powinna być śrubka powinna ale. Nie koniecznie wstaw fotki to cie na kieruje.
Jakie kuźwa gaźniku :lol: :lol:..
Doradcy po chooju na forum siedzą.

Awatar użytkownika
darecki299
Nowy
Nowy
Posty: 40
Rejestracja: 31 mar 2018, o 13:05
Motocykl: Gsxr K7
Imię: Dariusz
Skąd: Jedwabne

Re: Jak zmienic obroty na biegu jalowym

Nieprzeczytany post autor: darecki299 » 24 maja 2018, o 20:54

Dziękuje za poprawkę miało być przepustnicy. Panie z Kaszub.

Awatar użytkownika
michal96
Posty: 321
Rejestracja: 20 mar 2017, o 15:34
Motocykl: gsxr 1000 k3
Wymarzony motocykl: nwm
Imię: michal
Skąd: Lipsko

Re: Jak zmienic obroty na biegu jalowym

Nieprzeczytany post autor: michal96 » 26 maja 2018, o 00:30

Dzięki, temat ogarnalem juz daawno :) jest srubka po lewej stronie pod bakiem , mozna ją przekrecic i ustawic :D Filozofii nie ma z tym :D

ODPOWIEDZ