Ryniu napisał(a):on ma sie podobac wlascicielowi a nie wam.
MaciejX napisał(a):Nie wiem coś cię się tak usrali do tego tłumika mi się podoba normalny fajny komin sto razy lepszy niż seria
jozek726 napisał(a):Ryniu napisał(a):on ma sie podobac wlascicielowi a nie wam.
mając tak cudownego gixa z taki tłumikiem to jak byś miał piękną laskę z wybita jedynką![]()
![]()
Ryniu napisał(a):jozek726 napisał(a):Ryniu napisał(a):on ma sie podobac wlascicielowi a nie wam.
mając tak cudownego gixa z taki tłumikiem to jak byś miał piękną laskę z wybita jedynką![]()
![]()
jednak to moja laska a tobie to ch** do tego jak wygląda
gość napisał(a):Dobre macie to forum, nie dziwie się że pada... Każdy pospinany jak plandeka na żuku, jeden większy specjalista od drugiego, zero dystansu i poczucia humoru - mega atmosfera![]()
![]()
Ryniu napisał(a):czepiliscie sie chlopaka, bo wam sie jego wydech nie podoba. nie pytal sie was o zdanie a tym bardziej o hejt. sa gusta i gusciki, kazdy robi moto pod siebie a nie pod forumowe zrzedy. jesli macie w swoich l7 ladniejsze wydechy, to pokazcie
jozek726, 3 posty pod rzad, lubisz sam z soba pisac ??
PrzemekR napisał(a):No to Majstry - sezon 2019 uważam za rozpoczęty![]()
Asfalt niestety zimny i mokry, ale spojrzenia ludzi,krajobraz ze śniegiem i wiatr we włosach - bezcenne![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości