[S]Powerbox Ford Focus 1.8 TDCI
- Szprota
- Nowy
- Motocykl: brak
- Wymarzony motocykl: GSX-R 750
- Imię: Kuba
[S]Powerbox Ford Focus 1.8 TDCI
Siema,
Do sprzedania moduł podnoszący moc. Reszta w linku poniżej
https://www.olx.pl/oferta/powerbox-ford ... iew2x.html
Do sprzedania moduł podnoszący moc. Reszta w linku poniżej
https://www.olx.pl/oferta/powerbox-ford ... iew2x.html
- pablogixer34
- Motocykl: ZX 10 R Śnieżynka...
- Wymarzony motocykl: Nowy
- Imię: Paweł
Re: [S]Powerbox Ford Focus 1.8 TDCI
Dobrze że wypiałeś i sprzedajesz. Ten super hiper extra mega black box potrafi nieźle silnik rozjebać. 1.8 bez dobrego serwisu potrafi nieźle tłoki potopić, bez powodu wyjebać uszczelkę pod głowicą itd już w serii, a co dopiero z taki cuuuudem . I Uwierz mi, wiem co piszę
- Szprota
- Nowy
Mam zupełnie odmienne doświadczenie. Zero problemów przez 30k km (w sumie przejechałem 55k km). Wymieniałem tylko olej i lałem paliwo. Akurat już byłem po wymianie rozrządu i dwumasy ze sprzęgłem, więc serwis na bieżąco 
Ty miałeś u siebie takie problemy? Pierwsze słyszę o takich problemach w tym silniku

Ty miałeś u siebie takie problemy? Pierwsze słyszę o takich problemach w tym silniku

- pablogixer34
- Motocykl: ZX 10 R Śnieżynka...
- Wymarzony motocykl: Nowy
- Imię: Paweł
Grzebie w puszkach już 20 lat i trochę moje oczy zobaczyły. Gratuluje twardej sztuki!
Ja nie grzebie w puszkach ale tez widziałem 1.8 z którego wyskoczyła uszczelka przy 90tys przebiegupablogixer34 pisze:Dobrze że wypiałeś i sprzedajesz. Ten super hiper extra mega black box potrafi nieźle silnik rozjebać. 1.8 bez dobrego serwisu potrafi nieźle tłoki potopić, bez powodu wyjebać uszczelkę pod głowicą itd już w serii, a co dopiero z taki cuuuudem . I Uwierz mi, wiem co piszę
- Szprota
- Nowy
Jeden na ileś tam przypadków zawsze się znajdzie 
Zanim kupiłem focusa przeczytałem wiele opinii o tym silniku i nigdzie nie natrafiłem na problemy z uszczelką czy potopionymi tłokami

Zanim kupiłem focusa przeczytałem wiele opinii o tym silniku i nigdzie nie natrafiłem na problemy z uszczelką czy potopionymi tłokami